Forum gildii Uups - Gromo s10 Metin2PL

Forum gildii Uups - Gromo s10 Metin2PL

#1 2011-04-17 21:42:52

Kubinko

Administrator

Punktów :   

Obowiazki czlonków gildii ;d

Lider - Mozna powiedziec ze jest "prezydentem" gildii tz. Kazda ustawa musi wpasc w jego rece i to on decyduje o wszystkim. Ma prawo do usuniecia badz zmiany czegos bez konsultacji ze swymi podwładnymi Pozatym deklaruje wojny i takie tam : D

Zastępca - W przypadku dluzszego urlopu badz nieaktywnosci przejmuje on obowiazki lidera. Nie moze podejmowac samemu decyzji o zmianach w gidlii. Pilnuje ładu i porzadku w gildii Nadzoruje prace Rady i Rekrutów.

Rada - pełni funkcje "moderatora" pilnuje ładu i porzadku w gildii opiekuje sie czlonkami przyjetymi na próbe. Zgłasza liderowi jak cos sie dzieje nie tak. wystawia opinie czlonką na próbie. Ma prawo do przyjmowania nowych do gildii. Pilnuje tego zeby wszyscy czlonkowie gildii dokonali rejestracji na forum gildyjnym.

Zaufany - Rekrutuje nowych do gildii pomaga radzie jedak nie moze oddac głosu na to czy członek próby zostanie przyjety czy nie ; p moze zasugerowac ; D

Body, mental ... Członkowie przyjeci na stałe. Nie maja praw do przyjmowania. Maja za zadanie godnie reprezentowac nasza gildie ^^

Próba - Nie ma zadnych praw dopóki nie przejdzie okresu próby który trwa 10 dni. Ma obowiazek zarejestrowac sie na forum gildyjnym.

Lidera, Członków rady prosze o podpisanie sie pod postem jesli odpowiadaja takie obowiazki i prawa xD

"Ja wolę byc ostatni, zamiast zostać na przedzie,
przynajmniej nie muszę się wciąż oglądać za siebie."

#2 2011-04-18 15:30:19

PauluuSka

Moderator

3096060
Call me!
Punktów :   

Re: Obowiazki czlonków gildii ;d

mi tam pasuje. ^^
wszystko cacy, tylko... członkom nie członką! xD
// od tego jest moderator zeby poprawial bledy.

przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć.

#3 2011-04-19 19:09:42

Buszolec!

Moderator

Punktów :   

ja ja sehr gut xD podpisuję się obiema ręcami i nuszkami

#4 2011-04-20 06:12:33

Alderath

Administrator

9377664
Call me!
Punktów :   

Bardzo 5 akceptuję

"Nie muszę żyć z muzyki - muzyka żyje we mnie i ona będzie trwać nawet gdy wyrwiesz mi serce"

Stopka forum

RSS