Forum gildii Uups - Gromo s10 Metin2PL
mam na imie Kuba , we wrzesniu bd mial 18 lat XD ... w metina gram juz kolo 3 lat... i gdyby nie doonia i better nie grał bym w to bo to oni mnie wszystkiego nauczyli za co im serdeczne dziekuje i troche mi ich brak prawde mówiac ... no ale zyje sie dalej
prowadzilem wspaniała gildie ze wspaniała ekipa osiagnelismy razem 18 lv gildii i top 2 xD uh pamietam jak pierwszy raz wpadlismy do Topki po wygranej wojnie z Serwerem28
14-0 bo uciekli xD no wiec hm chodze do szkoly sredniej
(czasem haha) interesuje sie elektronika
jestem raczej nie smiały (hah) od tego jak sie smiali ze mnie na TS tz. z mojego głosu xDD rzadko tam zagladam xD
nie lubie osób które niby tu sa milusie a za plecami Cie obgaduja:P znam takich paru na metku ale nie bede sypał nickami tu hah . Lubie spac xD przespalem 60% swego zycia mam słaby łeb do wódki
mam 185cm wzrosu i waze hm z 70kg? XD głodza mnie ! lubie pograc w pilke nozna z lebkami z podwórka xD Lubie Hip-hop i Trance zawsze jak robie dt puszczam sobie "chore melodie" Słonia i jechana
a jak expie w v2 to musze miec trance bo zasypiam
wtedy puszczam se mixx radio
a co mi tam.. no i to wszystko chyba . nie chce mi sie pisac xD głowa boli od myslenia
Pozdrawiam <3
Kubuś <3
A ja słucham tylko rapu przy expie xD Podgłaśniam tylko jak usypiam No mi Dooni brakuje
Pamiętam jak mnie zmusili żebym usunął mentala swojego ;(